Hur funkar det?

När du hyr en maskin hos oss så ingår alla tillbehör och vi levererar och hämtar maskinen hos dig.
 

Vad är det som ingår

Det ingår 8 maskintimmar per dygn när du hyr en maskin. Det innebär antalet timmar som maskinen är igång och används. Utöver maskintimmarna ingår alla tillbehör specificerade för maskinen.

Transporter

Vi levererar alltid maskinen till dig, detta sker efter överenskommelse men i regel dagen innan hyresdag. Upphäntning sker efter 18:00.  

Betalning och priser

Betalning sker för hela hyresperioden i förskott. Betalning görs med kort vid leverans av maskinen. Alla priser är exklusive moms.

Försäkring

Alla våra maskiner är helförsäkrade, självrisken är en fjärdedels basbelopp.

Skador

Alla skador som uppstår av normalt slitage ansvarar vi för och ombesörjer reparationer av. Skador som är självförvållade och orsakade av felaktigt användande ansvarar kunden för.

Hyresavtal/Kreditupplysning

Efter att bokning av maskin gjorts skickas ett hyresavtal, i samband med detta genomförs en kreditupplysning på hyrestagaren.

Bränsle

Vid hyrestillfället levereras alla maskinder fulltankade och skall vara fulltankade vid återlämnande. Maskinerna levereras med 20 liters jeepdunk full med diesel som kan användas för att fylla på maskinerna.

Återlämning

När maskinen återlämnas eller upphämtas ska de vara rengjorda och tvättade. Dvs återställda till samma standard som när de började användas.